UKUSNO I ZDRAVO

Restoran

Poznati mediteranski restoran Forte Rose je nekada služio kao svetionik uvale, stoga je zadržao nevjerovatan pogled na Rose, Herceg Novi i Boku Kotorsku. Ovaj restoran nudi luksuznu i privatnu atmosferu, a poznat je po svježe ulovljenoj ribi i ribljoj kuhinji kao i jelima od mesa, te vegetarijanskim jelima uz izvrsna vina i pogled koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Konoba

Konoba Forte Rose je smještena u dijelu tvrđave, čiji kameni zidovi i zelenilo stvaraju prirodnu hladovinu gdje u miru i tišini možete „guštati“ bokeljske specijalitete, možda i probati nešto što do sada nijeste imali prilike. Ko god da je posjetio Boku Kotorsku nije odoleo a da posebnu pažnju ne posveti gastronomskoj kulturi ovog zaliva.

Pored plaža, najčešći upiti na internetu su upravo „restorani Kotor“ i „restorani Herceg Novi“, jer nikada nije lako odabrati pravo mjesto na kome se stvaraju uspomene vašeg nepca. Mi vam taj trud štedimo jer imamo pravo mjesto za vas - za naše goste smo stvorili kutak za autentični užitak. Prepustite se gastro izazovima majstora starih receptura. U konobi mirisi izazivaju, sve miriše na pečenu ribu, tek izlovljenu mrežama okolo razapetim na suncu, dok ribari odmaraju.

Tu je i pravi sač, pa uživajte u ukusu koji taj prastari način pečenja, hljeba, mesa, krompira donosi. Osjetite razliku… Probajte što nijeste do sad, čuveni Luštički pršut, proizveden u vlastitoj sušari, kao i domaći luštički sir iz ulja i masline. Prepustite se gastro užitku u hrani iz mora spremljenoj na domaćem maslinovom ulju, u čuvenoj primorskoj kužini, vinu koje okrepljuje i ozdravljuje.

U vinskom podrumu nalaze se boce donijete iz cijelog svijeta. Imaćete šta da odaberete. Čista hedonija za sva vaša čula. Konoba je polu zatvorenog tipa i raspolaže sa četrdesetak sjedećih mjesta. Fantastičan je ambijent za održavanje seminara i prezentacija, poslovnih ručkova, ali i romantičnih susreta.

Meni

Naš Meni

Događaji

Proslave

Proslave

Korporativni događaji

Korporativni događaji

Privatne večere

Privatne večere

Vjenčanja

Vjenčanja

VIRTUALNA TURA

Pratite nas

Forte Rose Resort
Adresa: Rose, Herceg Novi
Telefon/Viber/WhatsApp: +382 67 377 311
E-mail: info.forterose@gmail.comNEWSLETTER

Prijavite se i informišite o najatraktivnijim ponudama!

captcha  

Ne brinite, mi nismo spameri!

TRIP ADVISOR