Izleti brodom

Izlet brodom po Bokokotorskom zalivu - posjeta Perastu

Obilazak ostrva Sv. Djordje i Gospe od Škrpjela. Gospa od Škrpjela je ostrvo koje je nastalo kao rezultata vjekovnog preplitanja legende i tradicije. Ostrvo je vještačko, i po predanju napravljeno je kamenom koji su pomorci donosili iz inostranstva. Na njemu je crkva koja sadrži veliki broj umjetničkih djela. Ostrvo pored Gospe od Škrpjela se naziva Sv Djordje i na njemu se nalazi benediktinski manastir iz 12. vijeka , a najveći dio ostrva zauzima groblje koje u kojem su sahranjeni nebrojeni stanovnici Perasta i drugih gradova Boke.

Tura jedrenjakom (Rose-Kotor-Perast-Rose) - 6 osoba max, lunch paket, voće/voda, cijena 450€ (dnevni izlet)

Tura Stari grad Kotor

Stari grad opasan je veličanstvenim bedemima, koji nastavljaju da opasuju brdo Sveti Ivan (San Đovani) u ukupnoj dužini od 4,5 kilometara, što je kuriozitet svjetskih razmjera. Debljina zidina je negdje i do 15 metara, a visina mjestimično i 20 m.Pogled na Kotor opasan fortifikacijama je jedan od povlašćenijih u životu. Bez obzira da li se u Kotoru u pohode dolazi kopnom ili morem, utisak je uvijek isti- gradova poput Kotora jednostavno nema u svijetu.

Tura Stari grad Kotor + ručak u restoranu Cattaro - obilazak starog grada sa vodičem i ručak u restoranu (imamo ponude menija za grupe (mesni, riblji, vegetarijanski) ili meni A la cart

Pratite nas

Forte Rose Resort
Adresa: Rose, Herceg Novi
Telefon/Viber/WhatsApp: +382 67 377 311
E-mail: info.forterose@gmail.comNEWSLETTER

Prijavite se i informišite o najatraktivnijim ponudama!

captcha  

Ne brinite, mi nismo spameri!

TRIP ADVISOR