IZUZETAN NA SVOJ NAČIN

Forte Rose Resort

Kada ste već umorni od zime grozničavo ukucavali po vašem pretraživaču „apartmani Crna Gora“, „smještaj Crna Gora“, „apartmani Herceg Novi“ ili „apartmani Tivat“ – znali ste da ste na pravom putu ali, priznajte, ni sanjali niste da ovakvo mjesto stvarno negdje i postoji. Nekadašnja austrijska tvrđava danas je mjesto na kome, kao ptica posle kiše, otresate sa sebe sav stres, svu gradsku nervozu i umor koji se akumuliraju tokom godine.

Forte Rose Resort se nalazi na mediteranskoj obali Rose, u Crnoj Gori. U srcu sela Rose pored manastira Prikazanja Blažene Djevice. Forte Rose lijepa tvrđava je prepoznatljiva po svojim spektakularnim pogledom na Bokokotorski zaljev, bijelim kamenim putovima i lukova, oleandra cvijeće i privatne plaže. Forte Rose je savršen bijeg, idealno za opuštajući odmor ispunjen iznimnu blagovaona, aktivnosti na vodi, kulturne znamenitosti i vrijeme za vas.

Pažljivo biramo domaću hranu, pred vas iznosimo najsvježiju ribu, najslađe vino, domaći hleb, sočne masline... Ovdje se ponovo rađate – na pjenu od mora, naočigled sunca, talasa, visokih borova, bijelog kamena i tihih uličica. Dobro došli u Forte Rose, dobro došli u raj na zemlji!

Forte Rose Fortress

F

orte Rose Resort je dom spektakularnoj Forte Rose tvrđavi koja omogućuje svojim gostima boravak u skrivenim bungalovima, istraživanje unutar tvrđave, te riblje specijalitete u staroj konobi. Tu je i bunar koji ispunjava želje, skriveni lounge bar, privatno sunčalište, kao i plaža Forte Rose s pogledom na čarobnu uvalu i naselje Rose.

Infinity Fortress

n

ovoizgrađeni Infinity Fortress hotel nudi deluxe dvokrevetne sobe sa pogledom na more, privatnom plažom, te krovnom terasom, što ga čini savršenim za bijeg iz gužve i svakodnevnice u rajski odmor.

Naše prednosti

Pogled na more

Privatna plaža

Terasa za sučanje

Restoran

Posluga u sobi

Porodične sobe

Zaseban ulaz

Besplatan Wi-Fi

Besplatan Parking

Transfer od/do aerodroma (doplata)

VIRTUALNA TURA

Pratite nas

Forte Rose Resort
Adresa: Rose, Herceg Novi
Telefon/Viber/WhatsApp: +382 67 377 311
E-mail: info.forterose@gmail.comNEWSLETTER

Prijavite se i informišite o najatraktivnijim ponudama!

captcha  

Ne brinite, mi nismo spameri!

TRIP ADVISOR